Nieuwsbriefmodule

Adressen toevoegen

Om een adres toe te voegen moet u de contactpersoongegevens opgeven bij de volgende velden, het is ook mogelijk om meerdere contacten tegelijkertijd te importeren (via een CSV bestand), daarvoor gebruikt u de link onderaan Contactpersoon toevoegen.:

1. Klik in het menu op Toevoegen onder Adressen, er opent zich een nieuwe pagina, Contactpersoon toevoegen.
  2. Bij Naam moet u de naam van de contactpersoon invullen.
  3. Bij Email moet u vervolgens een geldig emailadres invullen.
  4. Bij Afgemeld kunt u aangeven of de contactpersoon is aangemeld voor nieuwsbrieven of dat deze dat nog moet doen.
  5. Bij Categorieën kunt u aangeven in welke categorie de contactpersoon moet komen.
  6. Om de wijzigingen op te slaan klikt u vervolgens op Toevoegen.