Fotomodule

Afbeeldingen

De fotomodule bestaat uit afbeeldingen. Deze afbeeldingen heeft u in eigen beheer. Werkwijze voor het aanmaken en aanpassen van een afbeelding wordt in de volgende hoofdstukken beschreven.

Een Foto toevoegen

1. Klik op het icoon Componentenbeheer, u bent nu op de pagina Componentenbeheer.
  2. Zoek de fotomodule op waar u de afbeelding aan toe wilt voegen en selecteer deze. U komt nu op de pagina Edit gallery hier kunt u afbeeldingen bekijken en toevoegen.
  3. Klik op het icoon Edit Items.
  4. U bent nu op de pagina Items in Gallery. Onder het kopje Tools vindt u het icoon Add item. Klik op het icoon Add item.
  5. U bent nu op de pagina Add photo to gallery, onder het kopje Settings ziet u een invulveld. Druk op de knop Bladeren om een foto te zoeken op uw computer.
  6. Druk nu op Toevoegen om de foto toe te voegen.
  7. U komt nu op de pagina Edit labels of item in gallery, hier kunt u uw foto een naam, korte en lange omschrijving geven.
  8. Druk op Opslaan, u heeft nu een nieuwe afbeelding toegevoegd aan uw fotomodule.

Foto hernoemen

1. Klik op het icoon Componentenbeheer, u bent nu op de pagina Componentenbeheer.
  2. Zoek de fotomodule op waar u de afbeeldingnaam van wilt wijzigen en selecteer deze.
  3. U komt nu op de pagina Edit gallery hier kunt u afbeeldingen bekijken en toevoegen.
  4. Klik op het icoon Edit Items.
  5. U bent nu op de pagina Items in Gallery. Onder het kopje Records ziet u de afbeeldingen staan die in uw module zitten. Klik op de betreffende afbeelding.
  6. U bent nu op de pagina Edit item naamvandefoto in gallery naamvandefotomodule.
  7. Klik op Edit labels.
  8. U bent nu weer op de pagina Edit labels of item in gallery, hier kunt u uw foto een naam, korte en lange omschrijving geven.
  9. Wijzig uw gegevens.
  10. Druk op Opslaan, u heeft nu een nieuwe afbeelding toegevoegd aan uw fotomodule.

Een Foto verwijderen

1. Klik op het icoon Componentenbeheer, u bent nu op de pagina Componentenbeheer.
  2. Zoek de fotomodule op waar u de afbeelding (of meerdere afbeeldingen) van wilt verwijderen en klik er op.
  3. U komt nu op de pagina Bewerk Fotomodule. Klik op het icoon Edit items. U bent nu op de pagina Items in Gallery. Onder het kopje Records vindt u de aangemaakte foto’s.
  4. Selecteer de foto die u wilt verwijderen door middel van het aanvinken van het selectievakje voor de foto’s.
  5. Klik onder Records op de knop remove selected items.
  6. U foto is nu verwijderd.