Basismodule

Inleiding

Door middel van deze handleiding leert u handige werkwijzen en krijgt u kennis van de mogelijkheden van de
FastView Basismodule.

Om extra functionaliteit toe te kennen aan uw FastView website, zijn -en worden, er continu toevoegende modules gecreŽerd. Deze toepassingen bevatten extra functionaliteit om het door u beoogde doel te realiseren, met als eindresultaat een internettoepassing op maat.
 

Functionaliteit

Deze module vormt de basis van uw FastView website. Hiermee heeft u al een werkende website. Via een onderhoudspagina kunt u zelf uw website beheren. Met Navigatiebeheer en Componentenbeheer beheert u de indeling en inhoud van paginaís van uw website. Het opmaken van teksten en het plaatsen van afbeeldingen behoort tot de mogelijkheden.

Verder bevat deze module heel veel standaard functionaliteit zoals:

De Broodkruimelfunctie (the bread > crumb)

Deze functionaliteit geeft op elke pagina een overzicht van de afgelegde weg (knoppen waarop men heeft geklikt). Men kan op een willekeurige link klikken om één of meerder stappen terug te gaan.

Het Reactieformulier

Middels een reactieformulier krijgt uw websitebezoeker de mogelijkheid zijn gegevens in te vullen en middels een opmerkingenveld een vraag of reactie te plaatsen.

De Sitemap

De sitemapmodule genereert automatisch een sitemap voor uw website. Dit wordt gedaan op basis van de paginaís en modules die u via de onderhoudsmodule kunt aanmaken. Door in de sitemap te klikken op de links komt de website bezoeker op de betreffende pagina.

De zoekmodule

De zoekmodule stelt de websitebezoeker in staat een zoekopdracht uit te voeren door de inhoud van de website. Uw website wordt voorzien van een resultaten overzichtpagina waarop de gevonden resultaten gesorteerd worden op rubriek. Via een link kan de bezoeker doorklikken om het gevonden onderwerp of artikel te bekijken.

Zoekmachine optimalisatie tools (basis)
Met deze tools kunt u zelf de vindbaarheid in de zoekmachines vergroten. Door het zelf toevoegen en beheren van een titel en omschrijving per pagina, wordt uw website beter in de zoekmachines opgenomen.
 

Werkwijze

Het systeem beschikt over Navigatiebeheer en Componentenbeheer.
 
Met het navigatiebeheer beheert u de indeling van uw website. Met het componentenbeheer beheert u de inhoud van de paginaís. Door middel van het koppellen van 1 of meerdere componenten aan de navigatie creŽert u een gestructureerde indeling van uw website. U vindt deze beheerpagina op uw online locatie.