Nieuwsmodule

CategorieŽn

De nieuwsmodule werkt met artikelen en categorieŽn. U kunt artikelen toevoegen en deze koppelen aan een of meerdere eigen categorieŽn. Werkwijze voor het aanmaken, aanpassen en koppelen van een categorie wordt in de volgende hoofdstukken beschreven.

CategorieŽn toevoegen

1. Klik op het icoon Componentenbeheer, u bent nu op de pagina Componentenbeheer.
  2. Zoek de nieuwsmodule op waar u de categorie aan toe wilt voegen en selecteer deze. U komt nu op de pagina Bewerk Nieuwsmodule.
  3. Klik op Overzicht CategorieŽn. Hier ziet u een overzichtspagina met alle categorieŽn.
  4. Klik onder Gereedschappen op Toevoegen Categorie. U komt nu op de pagina Toevoegen Categorie.
  5. Vul onder Content de naam voor de categorie en beschrijving in het invulveld.
  6. Druk op Opslaan, u heeft een categorie aangemaakt.

Categorienaam/omschrijving aanpassen

1. Klik op het icoon Componentenbeheer, u bent nu op de pagina Componentenbeheer.
  2. Zoek de nieuwsmodule op waar u de categorie aan toe wilt voegen en selecteer deze. U komt nu op de pagina Bewerk Nieuwsmodule.
  3. Klik op Overzicht CategorieŽn. Hier ziet u een overzichtspagina met alle categorieŽn.
  4. Klik onder Gereedschappen op de betreffende categorie. U komt nu op de pagina Bewerk Categorie.
  5. Klik op Bewerk Talen.
  6. Vul onder Content de naam voor de categorie en beschrijving in het invulveld.
  7. Druk op Opslaan, u heeft de categorienaam gewijzigd.

Categorieafbeelding toevoegen

1. Klik op het icoon Componentenbeheer, u bent nu op de pagina Componentenbeheer.
  2. Zoek de nieuwsmodule op waar u de categorie aan toe wilt voegen en selecteer deze. U komt nu op de pagina Bewerk Nieuwsmodule.
  3. Klik op Overzicht CategorieŽn. Hier ziet u een overzichtspagina met alle categorieŽn.
  4. Klik onder Gereedschappen op de betreffende categorie. U komt nu op de pagina Bewerk Categorie.
  5. Klik op Bewerk Algemeen.
  6. Klik onder Content op Bladeren om een afbeelding voor de categorie te selecteren.
  7. Druk op Opslaan, u heeft nu een afbeelding aan de categorie toegevoegd.

Een Categorie verwijderen

1. Klik op het icoon Componentenbeheer, u bent nu op de pagina Componentenbeheer.
  2. Zoek de nieuwsmodule op waar u de categorie van wilt verwijderen en selecteer deze. U komt nu op de pagina Bewerk Nieuwsmodule.
  3. Klik op Overzicht CategorieŽn. Hier ziet u een overzichtspagina met alle categorieŽn.
  4. Selecteer onder CategorieŽn het selectievakje van de betreffende categorie.
  5. Klik op Verwijder geselecteerde categorieŽn onder het kopje CategorieŽn.
    Uw categorie is nu verwijderd.