F.A.Q. module

Categorieën

De F.A.Q. module werkt met F.A.Q. items en categorieën. U kunt F.A.Q.’s aan een of meerdere categorieën koppelen. Werkwijze voor het aanmaken, aanpassen van en koppelen aan een categorie wordt in het volgende hoofdstuk beschreven.

Categorieën toevoegen

1. Klik op het icoon Componentenbeheer, u bent nu op de pagina Componentenbeheer.
  2. Zoek de F.A.Q. module op waar u de Categorie aan toe wilt voegen en selecteer deze. U komt nu op de pagina Bewerk F.A.Q. module.
  3. Klik op Overzicht Categorieën. Hier ziet u een overzichtspagina met alle categorieën.
  4. Klik onder Gereedschappen op Toevoegen Categorie. U komt nu op de pagina Toevoegen Categorie.
  5. Vul onder Content de naam voor de categorie en beschrijving in het invulveld.
  6. Klik op Opslaan, u heeft een categorie aangemaakt.
  7. U komt nu op de pagina Bewerk Categorie, klik op het icoon bewerk Algemeen.
  8. Hier kunt u een afbeelding toevoegen, klik op Bladeren en selecteer een afbeelding van uw computer.
  9. Klik op Opslaan, de afbeelding is toegevoegd.

Categorienaam/omschrijving aanpassen

1. Klik op het icoon Componentenbeheer, u bent nu op de pagina Componentenbeheer.
  2. Zoek de F.A.Q. module op waar u de Categorie aan toe wilt voegen en selecteer deze. U komt nu op de pagina Bewerk F.A.Q. module.
  3. Klik op Overzicht Categorieën. Hier ziet u een overzichtspagina met alle categorieën.
  4. Klik onder Gereedschappen op de betreffende categorie. U komt nu op de pagina Bewerk Categorie.
  5. Klik op Bewerk Talen.
  6. Vul onder Content de naam voor de categorie en beschrijving in het invulveld.
  7. Klik op Opslaan, u heeft de categorienaam gewijzigd.

Categorieafbeelding toevoegen en verwijderen

1. Klik op het icoon Componentenbeheer, u bent nu op de pagina Componentenbeheer.
  2. Zoek de F.A.Q. module op waar u de Categorie aan toe wilt voegen en selecteer deze. U komt nu op de pagina Bewerk F.A.Q. module.
  3. Klik op Overzicht Categorieën. Hier ziet u een overzichtspagina met alle categorieën.
  4. Klik onder Gereedschappen op de betreffende categorie. U komt nu op de pagina Bewerk Categorie.
  5. Klik op Bewerk Algemeen.
  6. Klik onder Content op Bladeren om een afbeelding voor de categorie te selecteren.
  7. Klik op Opslaan, u heeft nu een afbeelding aan de categorie toegevoegd.
  8. Als u een afbeelding wilt verwijderen, vink dan het selectiekader onder de afbeelding aan en klik op Opslaan. De Afbeelding is nu verwijderd.

Een Categorie verwijderen

1. Klik op het icoon Componentenbeheer, u bent nu op de pagina Componentenbeheer.
  2. Zoek de F.A.Q. module op waar u de Categorie van wilt verwijderen en selecteer deze. U komt nu op de pagina Bewerk F.A.Q. module.
  3. Klik op Overzicht Categorieën. Hier ziet u een overzichtspagina met alle categorieën.
  4. Selecteer onder Categorieën het selectievakje van de betreffende categorie.
  5. Klik op Verwijder geselecteerde categorieën onder het kopje Categorieën. Uw categorie is nu verwijderd.