De Agendamodule

De agendamodule werkt met activiteiten en categorieën. U kunt activiteiten toevoegen en deze koppelen aan een of meerdere eigen categorieën. Werkwijze voor het aanmaken van een agenda is als volgt.

Een Agenda aanmaken

1. Klik op het icoon Componentenbeheer, u bent nu op de pagina Componentenbeheer. Hier kunt u een component aanmaken.
  2. Klik op de knop Add item, u bent nu op de pagina componentinstance, zie onderstaande afbeelding. Hier kunt u de agendamodule toevoegen.

3. Selecteer in de selectiebalk het component Agendamodule. Klik nu op Opslaan om de agenda toe te voegen aan het componentenbeheer.
  4. U wordt nu doorverwezen naar de vervolgpagina Toevoegen Agenda hier typt u in het invulveld een naam in voor uw agenda. U heeft nu een agendamodule aangemaakt.
  5. U wordt nu doorverwezen naar de vervolgpagina Bewerk Agenda, dit is omdat u hier nog geen activiteiten in heeft staan. Op de pagina Bewerk Agenda kunt u de gekozen naam van uw agenda bewerken, activiteiten en categorieën bekijken en toevoegen.

De Agendatitel hernoemen

1. Klik op het icoon Componentenbeheer, u bent nu op de pagina Componentenbeheer. Hier kunt u de agendamodule aanpassen.
  2. Klik op het component. U bent nu op de pagina Bewerk Agenda zie onderstaande afbeelding. Hier kunt u de gekozen naam voor u agenda bewerken, activiteiten en categorieën bekijken en toevoegen.

3. Klik op het icoon Bewerk Naam.
  4. U bent nu op de pagina Bewerk Naam. Pas deze naar wens aan.
  5. Klik op Opslaan. U heef nu de naam van uw agendamodule gewijzigd.

De Agenda verwijderen

1. Klik op het icoon Componentenbeheer, u bent nu op de pagina Componentenbeheer. Hier kunt een agendamodule toevoegen en verwijderen. Zoek het component op.
  2. Selecteer de agenda door het selectievakje voor het component aan te vinken.
  3. Klik op remove selected items onder Records, zie onderstaande afbeelding.
  4. U component is nu verwijderd.