F.A.Q. module

De F.A.Q. module

De F.A.Q. module is een los component dat werkt met F.A.Q.’s en categorieën. U kunt F.A.Q.’s toevoegen en deze koppelen aan een of meerdere eigen categorieën. Werkwijze voor het aanmaken van een F.A.Q. module is als volgt.

De F.A.Q. module aanmaken

1. Klik op het icoon Componentenbeheer, u bent nu op de pagina Componentenbeheer. Hier kunt u een component aanmaken.
  2. Klik op de knop Add item, u bent nu op de pagina componentinstance. Hier kunt u de F.A.Q. module toevoegen.
  3. Selecteer in de selectiebalk het component F.A.Q. module (zie onderstaand voorbeeld).

4. Klik nu op Opslaan om de F.A.Q. module toe te voegen aan het Componentenbeheer. U heeft nu een F.A.Q. module aangemaakt.

Een F.A.Q. item aanmaken

1. U wordt nu doorverwezen naar de vervolgpagina Bewerk F.A.Q., dit is omdat u op dit moment nog geen F.A.Q.’s heeft toegevoegd aan de module. Hier kunt u ook de gekozen naam voor u F.A.Q. module bewerken, F.A.Q.’s bekijken en toevoegen.

De F.A.Q. module hernoemen

1. Klik op het icoon Componentenbeheer, u bent nu op de pagina Componentenbeheer. Hier kunt u de F.A.Q. module aanpassen. Zoek het component op en klik er op.
  2. U bent nu op de pagina Bewerk F.A.Q. hier kunt u de gekozen naam voor u F.A.Q. module bewerken, F.A.Q.’s en categorieën bekijken en toevoegen.
  3. Klik op het icoon Bewerk Naam.
  4. U bent nu op de pagina Bewerk Naam. Pas deze naar wens aan en klik op Opslaan. U heef nu de naam van uw F.A.Q. module gewijzigd.

De F.A.Q. module verwijderen

1. Klik op het icoon Componentenbeheer, u bent nu op de pagina Componentenbeheer. Hier kunt een F.A.Q. module toevoegen en verwijderen. Zoek het component op.
  2. Selecteer de F.A.Q. module door het selectievakje voor het component aan te vinken.
  3. Klik op remove selected F.A.Q.’s onder Records.
  4. U component is nu verwijderd.