• U bent hier:
  • Home
  • F.A.Q.'s

Zoek in deze FAQ

Hoe log ik in op mijn FastView website via CMS?

Omhoog

Korte omschrijving Hoe log ik in op mijn FastView website via CMS?

Antwoord Om toegang te krijgen tot het CMS (ofwel het beheergedeelte van uw website), moet u online inloggen. Dit doet u als volgt: 1. Start uw internet browser op en typ het adres van uw beheerpagina in. Dit is altijd uw websitenaam gevolgd door een backslash ( / ) en het woord cms. Bijvoorbeeld: www.naamvanuwwebsite.nl/cms 2. Voer nu uw login gegevens in en Klik op de knop Login. U heeft nu toegang tot uw beheerpagina, ofwel het CMS (Content Management Systeem).

Toegevoegd op 28-11-2008, 15:26
Laatst bijgewerkt op 18-12-2008, 16:59

Categorie Hoofdcategorie  Basismodule

F.A.Q.'s