Indeling van het CMS

U bent nu in het systeem, op deze onderhoudspagina kunt u nu zelf uw website beheren. Op deze onderhoudspagina vindt u het volgende menu met de volgende knoppen met iconen, zie onderstaand voorbeeld.

Home Hier vindt u algemene info en berichten betreffende uw website
Navigatiebeheer Hier beheert u de indeling van pagina’s van uw website
Componentenbeheer Hier beheert u de inhoud van pagina’s van uw website
Ledenbeheer Hier stelt u in welke gebruikers toegang hebben tot bepaalde delen van uw site.

Statistieken, History en Back-ups zijn features voor in de toekomst en dus nog niet in werking.