Basismodule

Inloggen op het CMS

Om toegang te krijgen tot het CMS (ofwel het beheergedeelte van uw website), moet u online inloggen. Dit doet u als volgt:

1. Start uw internet browser op en typ het adres van uw beheerpagina in. Dit is altijd uw websitenaam gevolgd door een backslash ( / ) en het woord cms.
    Bijvoorbeeld: www.naamvanuwwebsite.nl/cms.
  2. Voer nu uw login gegevens in en Klik op de knop Login, zie onderstaande afbeelding. U heeft nu toegang tot uw beheerpagina, ofwel het CMS (Content Management Systeem).