Kader opmaak:

Een kader aanmaken:

1. Er vanuit gaande dat u al in Componentenbeheer een nieuw component heeft aangemaakt met een htmlbox...
  2. Selecteer de afbeelding of het html-element waaraan u een kader wilt toevoegen.
  3. Klik vervolgens op het  icoontje linksbovenin de teksteditor en selecteer in de lijst Kader opmaak.
    Er komt een pop-up venster naar voren (zie afbeelding).
  4. Hier kunt u de randtype en randdikte selecteren, standaard staat deze op: Geen rand.
    Ook kunt u de kleuren aanpassen en de vrij ruimtes en opvulling rondom het kader bepalen.
  5. Om de wijzigingen toe te passen klikt u op toepassen.
  6. Om vervolgens op te slaan klikt u op Save.

Toelichting:

Bij kader opmaak kunt u de volgende onderdelen bepalen: kadertype, kaderdikte, kaderkanten, kleur, schaduw, vrij ruimtes, opvulling en grootte. Pas deze kaders, schaduw, vrije ruimte, opvulling, grootte toe op tabellen, cellen, afbeeldingen en bijna alle HTML-elementen.