Meta tags aanmaken

Tip:

Interwijs raadt u aan om in ieder geval de Home-pagina van uw website goed te omschrijven in de meta tags, dit zorgt ervoor dat zoekmachines u beter kunnen vinden. Als u voor speciefieke pagina's meta tags gaat aanmaken is het raadzaam alleen relevante informatie over de pagina in de meta tags te zetten.

Het aanmaken van meta tags kan eenvoudig worden geregeld via het Navigatiebeheer. U kunt voor iedere pagina meta tags aanmaken. Werkwijze hiervoor is:

1. Klik op Navigatiebeheer, zoek vervolgens de pagina op die u wilt voorzien van meta tags.
  2. U komt op de pagina  Edit navigationitem...,onder Tools vindt u het icoon Edit meta tags.
  3. Klik hierop, er opent een nieuw scherm, Edit meta tags for navigationitem...
  4. Vul onder Settings de meta tags in bij Title, Description en Keywords. Informatie over deze meta tags vindt u onder Uitleg over meta tags in het submenu.
  5. U slaat uw gegevens op door op Save te klikken.