Nieuwsbriefmodule

Nieuwsbrief toevoegen

Het is mogelijk om zelf nieuwsbrieven aan te maken. Hier kunt u de naam ingeven voor de nieuwsbrief. Interwijs maakt gebruik van templates voor nieuwsbrieven. Deze kunnen naar wens worden opgenomen in de nieuwsbriefmodule.

Templates:

Standaard staat bij Template de optie Nieuwsbrief geselecteerd, hier kunt u (mits aanwezig in het afgenomen pakket) een template selecteren voor de nieuwsbrief. Om de nieuwsbrief toe te voegen klikt u op de knop Toevoegen.

Nieuwsbrief toevoegen:

1. Om een nieuwe nieuwsbrief aan te maken moet je in het hoofdmenu van de Nieuwsbriefmodule klikken op de knop: Toevoegen onder Nieuwsbrieven.

2. Kies vervolgens onder Template het gewenste sjabloon voor uw e-mail.
  3. Bij Naam vult u de gewenste naam in voor de nieuwe nieuwsbrief.
  4. Klik vervolgens op Toevoegen om de nieuwsbrief toe te voegen.