Hosting

Toelichting Iconenset

Mogelijkheden met uw aangemaakte email account

Na het aanmaken van uw email account krijgt u te zien wat de mogelijkheden zijn om de account te kunnen beheren. Op de onderstaande afbeelding ziet u hiervan een reeks iconen.

Toelichten van iconen:

Add new Mail alias
Hier maakt u een nieuwe emailbox aan voor hetzelfde email account

Preferences

Hier kunt u uw wachtwoord veranderen

Permissions

Hier kunt u de rechten aangeven voor het gebruik maken van spamfilter en antivirus

Mailbox

Toelaten van mailbox gebruik, en beheren van grootte van mailbox

Redirect

Met behulp van deze optie kunt u uw mail naar een externe emailadres doorverwijzen

Mail Group

Hiermee kunt u voor meerdere aliassen een “Mail Group” aanmaken,…

Mail Groups

Beheren van bestaande mail groepen

Autoresponders

Hiermee kunt u een automatisch antwoord instellen, wat handig is bij lange afwezigheid

Spamfilter

Bij Spamfilter kunt u uw spamfilter aan of uit zetten. Gebruik hiervoor de knop Switch On of Switch Off

Antivirus
Hiermee voegt u een extra antivirus filter aan uw emailverkeer toe.

Webmail

Hier logt u in op uw emailaccount op een externe server, namelijk: webmail.domainnaam.nl . Deze server kunt u ook vanuit het buitenland bereiken. Verder op deze pagina krijg u informatie over de door uw aangemaakte emailacounten
( zie onder information), u kunt uw email aliassen verwijderen en bewerken.

Indien uw vraag nog niet volledig beantwoordt is, kunt u contact opnemen via ons vragenformulier, u vraag wordt zo spoed mogelijk op de helpsite bijgewerkt.