Voorbeeldweergaven

Browser voorbeeld

Het is mogelijk om na het aanmaken en het eventuele bewerken van uw nieuwsbrief deze te bekijken in een voorbeeldweergave. Dit doet u heel eenvoudig door achter de nieuwsbrief te klikken op het vergrootglasicoontje. Hierdoor ziet u een voorbeeldweergave in de browser verschijnen.

Nieuwsbriefmodule

Email voorbeeld

Het is mogelijk om na het aanmaken en het eventuele bewerken van uw nieuwsbrief deze te bekijken in een voorbeeldweergave. Dit doet u heel eenvoudig door achter de nieuwsbrief te klikken op het envelopicoontje. Hierdoor volgt een nieuw scherm waarin een emailadres kan worden ingevoerd voor een testversie van de aangemaakte nieuwsbrief.