Voorgedefinieerde stijl

Voorgedefinieerde stijl toepassen:

Voor de teksten in uw website zijn bepaalde stijlen voorgedefinieerd. Hierdoor wordt het voor u gemakkelijker om de stijl van uw website door te blijven voeren. Werkwijze voor het hanteren van de voorgedefinieerde stijlen is als volgt:

1. Er van uitgaande dat u al in Componentenbeheer een component heeft aangemaakt met een htmlbox erin.
  2. Typ of plak de gewenste tekst in de teksteditor.
  3. Selecteer vervolgens de tekst waaraan u een stijl wilt toevoegen door de rechtermuisknop ingedrukt te houden en de muiscursor over de tekst te slepen.
  4. Selecteer in de Paragraaf lijst de juiste grootte voor uw tekst. (zie de keuzemogelijkheden boven).
  5. Klik op Save om uw wijziging op te slaan.

Toelichting:

Interwijs hanteert de volgende voorgedefinieerde stijlen die u kunt terugvinden onder Paragraaf:

Kop 1 = Ook bekend als h1, voor hoofdstukken
Kop 2 = Ook bekend als h2, voor subparagrafen
Normaal (p)= Ook bekend als paragraaf, voor de overige tekst.

Let op:

Interwijs raadt u af om af te wijken van de voorgedefinieerde stijlen.

Door het gebruik van een beperkt aantal voorgedefinieerde stijlen houdt u de website overzichtelijk voor uw bezoekers en is deze ook beter terug te vinden bij zoekmachine optimalisatie (SEO).