• U bent hier:
  • Home
  • F.A.Q.'s

Zoek in deze FAQ

Wat kan ik allemaal regelen bij de Ledenbeheermodule?

Omhoog

Korte omschrijving Wat kan ik allemaal regelen bij de Ledenbeheermodule?

Antwoord Met het ledenbeheer van FastView kunt u op verschillende manieren uw website beheren, via het Navigatiebeheer en het Componentenbeheer in combinatie met het Ledenbeheer. Bij Ledenbeheer kunt u het volgende beheren: · U kunt uw gebruikers indelen in voorgedefinieerde gebruikersgroepen. · U kunt nieuwe gebruikers en gebruikersgroepen aanmaken en wijzigingen aanbrengen. · De verschillende groepen hebben rechten, waardoor het mogelijk is om gebruikersgroepen toegang of restrictie te geven tot bepaalde pagina’s. Bij Navigatiebeheer kunt u het volgende beheren: U kunt uw relaties toegang verlenen als ‘leden’ tot specifieke delen van de website. Dit is mogelijk op de volgende manieren: · U maakt zelf een account aan en stuurt u relatie de inloggegevens die bij dit account horen. · Websitebezoekers vullen zelf hun gegevens in op uw website en krijgen vervolgens een account om in te kunnen loggen. U kunt ook leden indelen in gebruikersgroepen waarbij u per groep andere gedeeltes toegankelijk kunt maken. Het is ook mogelijk om een groep te koppelen aan een IP-nummer zodat mensen alleen vanaf een specifieke locatie toegang hebben. Bij Componentenbeheer kunt u het volgende: U kunt zelf instellen of wijzigen wie uw website beheert als ‘webmaster’. Hierbij kunt u zelf bepalen of het geldt voor: · Alle of bepaalde pagina’s · De structuur van uw website · Een of meerdere personen

Toegevoegd op 01-12-2008, 16:06
Laatst bijgewerkt op 12-12-2008, 16:55

Categorie Hoofdcategorie  Ledenmodule  Beheerdersmodule

F.A.Q.'s