• U bent hier:
  • Home
  • F.A.Q.'s

Zoek in deze FAQ

Welke voorgedefinieerde gebruikersgroepen zijn er, en wat kan ik hiermee?

Omhoog

Korte omschrijving Welke voorgedefinieerde gebruikersgroepen zijn er, en wat kan ik hiermee?

Antwoord User Group: Bij deze soort gebruikersgroep kunt u zelf alle gewenste rechten toevoegen. U kunt dus besluiten om een gebruikersgroep aan te maken die alleen toegang heeft tot bepaalde pagina’s van de website, maar ook een groep aanmaken die alle rechten heeft die een supervisor ook heeft. IP Group: Bij deze gebruikersgroep maakt u het mogelijk om een groep gebruikers toegang te verstrekken vanaf een bepaalde locatie. Vanaf andere locaties is het dan niet mogelijk om toegang te krijgen tot de locatie. System Group: Dit zijn de standaard aangemaakte groepen, wat deze groepen kunnen spreekt voor zich; er is keuze tussen; Alle bezoekers, Alle ingelogde bezoekers en Alle niet ingelogde bezoekers.

Toegevoegd op 01-12-2008, 16:19
Laatst bijgewerkt op 12-01-2009, 16:44

Categorie Hoofdcategorie  Ledenmodule  Beheerdersmodule

F.A.Q.'s