CategorieŽn

De agendamodule werkt met activiteiten en categorieŽn. U kunt activiteiten toevoegen en deze koppelen aan een of meerdere eigen categorieŽn. Werkwijze voor het aanmaken, aanpassen en koppelen van een categorie wordt in de volgende hoofdstukken beschreven.

CategorieŽn toevoegen

1. Klik op het icoon Componentenbeheer, u bent nu op de pagina Componentenbeheer.
  2. Zoek de agenda op waar u de categorie aan toe wilt voegen en klik op deze. U komt nu op de pagina Bewerk Agenda.
  3. Klik op Overzicht CategorieŽn. Hier ziet u een overzichtspagina met alle categorieŽn.
  4. Klik onder Gereedschappen op Toevoegen Categorie. U komt nu op de pagina Toevoegen Categorie.
  5. Vul onder Content de naam voor de categorie en beschrijving in het invulveld.
  6. Klik op Opslaan, u heeft een categorie aangemaakt, zie onderstaande afbeelding.

Categorienaam aanpassen

1. Klik op het icoon Componentenbeheer, u bent nu op de pagina Componentenbeheer.
  2. Zoek de agenda op waar u de categorie aan toe wilt voegen en klik op deze. U komt nu op de pagina Bewerk Agenda.
  3. Klik op Overzicht CategorieŽn. Hier ziet u een overzichtspagina met alle categorieŽn.
  4. Klik onder Gereedschappen op de betreffende categorie. U komt nu op de pagina Bewerk Categorie.
  5. Klik op Bewerk Talen.
  6. Vul onder Content de naam voor de categorie en beschrijving in het invulveld.
  7. Klik op Opslaan, u heeft de categorienaam gewijzigd.

Categorieafbeelding toevoegen

1. Klik op het icoon Componentenbeheer, u bent nu op de pagina Componentenbeheer.
  2. Klik op de agenda waar u de categorie aan toe wilt voegen. U komt nu op de pagina Bewerk Agenda.
  3. Klik op Overzicht CategorieŽn. Hier ziet u een overzichtspagina met alle categorieŽn.
  4. Klik onder Gereedschappen op de betreffende categorie. U komt nu op de pagina Bewerk Categorie.
  5. Klik op Bewerk Algemeen.
  6. Klik onder Content op Bladeren... om een afbeelding voor de categorie te selecteren.
  7. Klik op Opslaan, u heeft nu een afbeelding aan de categorie toegevoegd.

Een Categorie verwijderen

1. Klik op het icoon Componentenbeheer, u bent nu op de pagina Componentenbeheer.
  2. Zoek de agenda op waar u de Categorie van wilt verwijderen en klik op deze. U komt nu op de pagina Bewerk Agenda.
  3. Klik op Overzicht CategorieŽn. Hier ziet u een overzichtspagina met alle categorieŽn.
  4. Selecteer onder CategorieŽn het selectievakje van de betreffende categorie.
  5. Klik op Verwijder geselecteerde categorieŽn onder het kopje CategorieŽn.
    Uw categorie is nu verwijderd.